Decizii și drumuri neasfaltate

Nu este un articol despre drumurile neasfaltate din România.

Deci sper să nu te dezamăgesc. Este un articol despre drumurile vieții tale, cele pe care le întâlnești uneori și par așa…neasfaltate. Un drum pe care n-a pășit nimeni și tot așteaptă să fie exploatat. Pare că e nevoie de multă muncă, pentru a fi accesibil.

Am vorbit un pic în subînțelesuri, pentru că îmi aduc aminte prin câte drumuri d-astea am mai trecut. Și încă trec! 

Mulți dintre noi se întreabă la un moment dat: ce să aleg acum? Cu sau fără porumb pe pizza? Roșie sau neagră să fie rochia? Doctor sau artist? Totul e o decizie și un drum pe care alegem să mergem. 

Eu cred că cele mai grele decizii, pe care le avem de făcut, sunt cele legate de viața noastră profesională.

Atunci când îți dorești mai mult de la viață și nu știi care ți-e drumul.

Am trei drumuri neasfaltate în față și, totuși, încă mă aflu pe unul frumos pavat, pe care îl mai numesc și zona de confort. Contrar acestuia, să pășești pe un drum neasfaltat reprezintă un risc, o asumare, o frică și o senzație de nesiguranță. Dacă se strică mașina? Dacă nu ajungem unde trebuie? Dacă facem pană? Și tooot felul de astfel de întrebări.

Așa e și cu drumurile neasfaltate ale vieții, 

refuzăm să ieșim din zona de confort și să alegem drumul riscant, pentru că frică și safety first.

Dacă ai simțit vreodată asta și te-ai aflat la răscruce de drumuri, vreau să știi că te înțeleg. E perfect normal ce simți și nu ești singur/ă.

Sfat prietenesc: pune-le pe foaie! Cu liniuțe, bulinuțe, cum vrei tu. Vezi care-s avantajele și dezavantajele respectivelor drumuri. Merită să riști? Dacă ai lua azi decizia drumului neasfaltat, cum te-ai simți? 

Dă-mi de știre într-un comentariu sau dacă simți că ai nevoie de ajutor, nu ezita să îmi scrii. Nu sunt expertă, dar am strâns un pic de înțelepciune de-a lungul experiențelor vieții. O pot împărtăși cu tine. 🙂

Yours,

Pentru mai multă inspirație, te invit să citești și: Cine ești? TU sau Societatea sau Lucrurile care “trebuie” nu contează.

Sharing is Caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunt de acord ca datele mele să fie prelucrate, conform Politicii de Confidențialitate a Datelor.