Cine e Iulia Artean?

Bine te-am găsit!

Eu sunt Iulia, am 29 de ani și mi-a luat mult timp să am o idee despre “Cine sunt?”.

Dar să nu o dăm pe existențialisme și să vă zic ce știu 🙂

Sunt mai tot timpul zâmbăreață, mai mereu activă, mă consider un #overthinker, pentru că îmi pun o tonă de întrebări, dar fără ele nu aș fi unde sunt acum. Iubesc Creativitatea, Libertatea și Potențialul, pe care îl putem accesa cu toții .

Sunt Freelancer în Marketing de un an de zile și asta a fost una dintre cele mai bune decizii din viața mea

Familia, Dezvoltarea personală, Natura și Muzica sunt cele 4 priorități, după care îmi ghidez viața. O să fiu sinceră cu tine și am să îți zic că nu am știut să mi le stabilesc, până nu am avut o “criză existențială” de toată frumusețea, în urmă cu câțiva ani. Ăsta e in subiect despre care am să vorbesc foarte des, deoarece de acolo a și plecat dorința de a face acest blog.

De ce Ministerul Visurilor?

Visuri ≠ Vise

Visurile sunt idealurile, dorințele noastre arzătoare pe care, fie le-am adâncit în noi, fie luptăm pentru a le manifesta în realitate. Nu am sa-ți vorbesc despre vise, care e un subiect total diferit. Am ales acest titlu, pentru că din punctul meu de vedere, fiecare dintre noi are Visuri. Doar că puțini aleg să le manifeste în realitate și…

Îmi place să spun despre mine că sunt:

Ministra Visurilor mele, adică cea care e responsabilă de transpunerea visurilor în realitate și cred că fiecare dintre noi are puterea de a face asta. 

Trăim într-o lume în permanentă schimbare, nimeni nu are timp să vină să te tragă de mânecă și să te întrebe: “Tu, ce visuri ai?”

Ce vrei să faci cu adevărat cu viața ta?

Ce vrei de la Jobul tau, ca pari nefericit/ă?

Dacă ești aici, înseamnă că ai început deja să îți pui întrebările asta și vreau să te felicit

Eu am trecut prin multe momente de confuzie și negare, din cauză că aceste întrebări au survenit.. mai târziu. Dar în cele din urmă, am acceptat momentul lor, pentru că îmi place să cred că toate au timpul lor.

Îmi doresc ca acest blog să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni ca mine. În special, la cei care trec prin aceleași neputințe, blocaje, întrebări care par că nu au răspuns..

Vreau să fie o sursă de Motivație pentru tine. Motiv că se poate să faci ce îți place și să fii Liber în toate acțiunile tale.

Vreau să îți mai transmit un mesaj inspirațional, cu care să rămâi:

“Să nu îți fie frică niciodată să visezi!”

Nu-ți zic să îți lasi casa, jobul și familia și să fugi în lume și să faci ce îți place. Sau să fii visător/toare și să pierzi contactul cu realitatea.

Îți spun să îți asculți partea interioară care îți vorbește, dar tu nu o auzi, pentru că… nu mai contezi, e familia acum on 1st place, nu mai ai timp sau poate crezi ca e prea târziu.

Sunt multe lucruri, pe care ni le spunem, doar să nu facem ce e bine pentru noi. Si am sa iți povestesc cum acești sabotori pot fi puși la colt, pentru ca tu sa te poți asculta.

Poate acum îți pare imposibil să faci asta. Și te cred! E normal să simți asta. 

Dar eu sunt aici să te susțin și să-ți dau din învățămintele mele pentru a-ți face călătoria mai ușoară.

Stay close! Hugs,

Sharing is Caring!